Van Osch Groep breidt diepvriesactiviteiten uit

—————PERSBERICHT VANAF 12.00 UUR—————
BOXTELDoor het toenemende aantal klanten in de webshop heeft de Van Osch Groep besloten om de diepvriesactiviteiten uit te breiden met nieuwe producten, door de toenemende vraag van producten bij Van Osch Groep hebben wij besloten om onze vriescapaciteiten te vergroten en tevens te vernieuwen, zo heeft Van Osch Groep per vrijdag 21 april 2017 een nieuwe vriesinrichting erbij. Door de uitbreiding groeit de diepvriescapaciteit van Van Osch met meer dan dertig dozen.

Eerder dit jaar koos Van Osch Groep voor een restyling van het logo en websites. Sinds toen vonden ze het nog belangrijker om duurzaam te ondernemen, daarbij hoorde ook een nieuwe, ultrazuinige diepvries, die ze dus nu hebben aangeschaft. Ook was er de eis voor een grotere vriescapaciteit. En dat is zeker gelukt! Door deze aanschaf kunnen ze namelijk dertig dozen meer kwijt.

WE LOVE FOOD!

One thought on “Van Osch Groep breidt diepvriesactiviteiten uit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *