Wijzigingen van het assortiment omtrent salades

Wegens veranderingen in de saladebranche, door diverse overnames en veranderingen, zijn wij genoodzaakt ons assortiment aan te passen. Tevens willen wij ons assortiment in salades gaan uitbreiden.

Op dit moment verkopen wij salades van Van Oers, deze salades gaan uit ons assortiment per 20-04-2017 uit. De Van Oers Huzarensalade Grand Mère 5KG zullen wij blijven aanbieden. De reden dat de populaire 2,5KG Huzarensalade uit ons assortiment gaat is dat de producent heeft besloten deze niet meer aan te bieden in de geringe toekomst. Om hier gelijk op in te spelen als verkoper hebben wij besloten de 2,5KG-variant vanaf 20-04-2017 niet meer aan te bieden.
Gelukkig omtrent de Van Oers salades is er ook goed nieuws! We zijn namelijk druk bezig om binnenkort de Van Oers Rundvleessalade 5KG aan te gaan bieden!

Verder willen wij de salades van De Kroon gaan aanbieden, denk aan kipsatésalade, Surimi Krabsalade, Kip-kerrie pikante salade, tonijnsalade en ei-bieslooksalade. Deze zijn allemaal verpakt per 1KG. Sommige salades waren eerst onder het merk Van Oers te verkrijgen, door overnames heten deze salades nu De Kroon.

Wij wachten vol smart af op deze top salades! U ook? Mocht u vragen hebben dan kunt u deze richten aan ons via info@oschgroup.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *